Xylopal træ ædelsten mosaik Slab

Xylopal træ ædelsten mosaik Slab
Chat nu
Produktdetaljer

Lianyuxing Stone er en af de bedste Kina xylopal træ ædelsten mosaik slab producenter og leverandører, velkommen til at tjekke prisen for bulk xylopal træ ædelsten mosaik slab med os og få gratis prøve fra os, eller engros bedste pris og høj kvalitet populære mode og hot salg og xylopal træ ædelsten mosaik slab fabrikator fra os.

Xylopal træ ædelsten mosaik Slab

Produktionsprocessen begynder med selektiv kagen af råvarer, der er brudt i forskellige steder på kloden, og det er håndplukket for at opnå den bedste farve, form og størrelse kvaliteter.

Ved ankomsten til vores avancerede produktionsanlæg, er råmaterialet går gennem en lang proces med skæring og indstilling ved hjælp af specialiserede epoxy lim, som blev designet og udviklet i vores laboratorier specielt til dette formål. Under fremstillingsprocessen producerer vi plader i 2 eller 3 cm tykkelse som en standard eller brugerdefineret størrelse baseret på særlig anmodning.

Slutresultatet er intet mindre end fine hjem styling smykker, unikke plader, der egner sig til dekoration i forskellige applikationer i private hjem, kontorer og projekter såsom: køkkenø, køkkenborde, badeværelse, spejle, dekorative væg dækning, gulvbelægning, barer og badekar kabinetter.

Blandt vores klienter er: sten importører, sten fabrikanter og førende designere og arkitekter, der specialiserer sig i unikke projekter rundt omkring i verden.

Størrelser: 120 * 240 * 1,5 cm, 160 * 240 * 1,5 cm, eller tilpasse

Tykkelse: 1.5/1.8/2.0/3.0 cm.etc

Anvendelse: Vanity Top, bordplade, tabel Top, hjem Decoration.etc

Usage: Indendørs dekoration

Overflade finish: poleret

Kant: Facet, flad, Bullnose, Cut, osv

Ud pakning: sikker pakning, trækasse emballage

Indersiden: blødt skum eller som anmodning


Undersøgelse