Hjem > Om os

LYX sten blev bygget i 2005, beliggende i Xiamen, Kina. Vi er en professionel producent af kvarts bordplader plader og fliser til boliger og kommercielle projekter. Vores fabrik dækker et areal på mere end 21,520 M2, og ejer fuldautomatiske produktionslinjer, den årlige produktion af kvarts plader nå til 100, 000M 2.

LYX kvarts linje følger en meget streng kvalitet krævende system til at producere høj kvalitet bordplader, plader og fliser, som opfylder alle de tekniske specifikationer. Takket være vores erfarne og højt motiverede team værker leverer vi en stor skala af moderigtige farver og forskellige tykkelser fra 12 til 30 mm til klienten.

I de seneste år, vores kvarts produkter er hovedsagelig eksporteres til USA, Canada, Australien og Europa, vi ikke kun levere vores egen kvarts, men også producere tilpassede farver på klienter anmodninger. Klienter over hele verden er inderligt velkommen til at kontakte os, vi vil ikke kun give dig de rigtige materialer på god kvalitet og konkurrencedygtig pris, men også give dig flot service via hurtig reaktion med konstruktive løsninger.

Lad os samarbejde sammen for at skabe en strålende fremtid.